Dobro došli! Prijava / REGISTRACIJA

KOŠARICA : 0,00 kn

0
Košarica je prazna!
Proizvod osvježi

Kategorije

01-1587449011

RAGE7-S

In Stock

Šifra proizvoda: RAGE7-S

710W UBODNA PILA S KONTROLOM RAZLIČITE BRZINE
Lista dijelova
Upute za uporabu
Vrsta alata:
Professional Range

Reže čelik, aluminij i drvo.

Opremljena s jednim paketom listova ubodne pile za višenamjensko rezanje.

Moćna i široko primjenjiva ubodna pila, ima mogućnost rezanja puno različitih materijala. Veliki kapacitet rezanja do 80 mm debljine (drvo). Ergonomska drška s mekim hvatištem osigurava korisniku udobnost i kontrolu poteza. Opremljena je s okidačem za kontrolu različite brzine rezanja. Odaberete brzinu koju trebate i možete zaključati okidač na odabranoj brzini što korisniku osigurava veću sigurnost.

Opremljena s prilagodljivim paralelnim rubom – korisna pomoć prilikom rezanja podnih laminata gdje su precizni rezovi uglavnom vrlo potrebni. Uklanjanje ili montiranje ruba je vrlo lako omogućavajući brz povratak na slobodno ručno rezanje kada vam je to potrebno.

Prilagodljiva platforma (do 45° desno i lijevo) dopušta rezanje pod nagibom – vrlo korisna funkcionalnost prilikom rezanja brodskih podova i ukrasnih letvica. Zaustavljanje rada pile je moguće na 45°, 30°, 15° s lijeve i desne strane i na 0°.

Opremljena je s chuck alatom koji omogućava vrlo brzu postavljanje ili zamjenu lista ubodne pile. Višenamjenski list ubodne pila koji može rezati raznovrsne materijale kao što su čelik, aluminij, drvo i plastika je uključen u cijenu ovog stroja.

Opremljen je sa zračnim ventilatorom koji otpuhuje prašinu s lista pile i s radne površine. Linije rezanja su tako čiste i lako vidljive pridonoseći time preciznosti rezanja. Također je opremljen i s adapterom koji se može spojiti na usisavač. Usisava prašinu i čisti vaš radni prostor.

 

Tehničke specifikacije stroja

 

Motor (240V 50Hz):

2000 W

Raspon temperature

50 – 630ºC

Brzina zračnog protoka

120-550 Ltr/min

Težina

0.8kg

Podaci o buci

 

Razina jakosti zvuka:

75dB(A)

 

K=3 dB(A)

Razina zvučne snage:

88dB(A)

 

K=3 dB(A)

Prijavite se na novosti i saznajte za nove popuste!

Kontakti

  • Majstora Radonje 14
    10120 Zagreb
  • +385(0)13096280 | +385(0)993505080
  • Radnim danom od 8 - 16h

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.